Het logo en signature van Janine

Bloemenschilderijen.nl

Reproducties

SLIDESHOW

 

Van een groot aantal schilderijen kunt u REPRODUCTIES bestellen. De reproducties zijn op hoogwaardig canvas gedrukt en opgespannen als een echt schilderij. Ze lijken daarom ook net echt. De reproducties zijn kleurvast en waterbestendig met een dikte van 2 cm. De prijzen varieren van bv. 75 euro voor een formaat van 60 x 60 cm tot 175 euro voor een formaat van 100 x 100 cm. Groter kan ook en kleiner uiteraard ook. Voor meer formaten en prijzen klikt u hier  Ook kunt u via deze site of telefonisch contact opnemen. U kunt van zowel de schilderijen uit de Galerie als uit de Verkochte werken reproducties bestellen op ieder gewenst formaat.

Van de schilderijen zijn ook KUNSTKAARTEN te bestellen. U kunt een selectie maken uit alle schilderijen en dat doorgeven via deze site. De prijs per stuks is 1,75 euro. Minimale afname is vijf stuks. Verzendkosten zijn gratis.

 

VERJAARDAGSKALENDER

Van bloemenschilderijen die ik kortere of langere tijd geleden heb geschilderd, is nu een verjaardagskalender verkrijgbaar. Ik heb geprobeerd de kleuren van het schilderij overeen te laten komen met de periode waarin de maand valt. Zo heb je het hele jaar rond een passende afbeelding van een van mijn bloemenschilderijen in het zicht. Deze verjaardagskalender gaat vele jaren mee en is ook een origineel en persoonlijk cadeau voor een verjaardag, jubileum, relatiegeschenk of gewoon om iemand blij mee te maken.

De prijs van de kalender is € 13,50 per stuk. De verzendkosten zijn gratis. Vier kalenders voor € 50.

Heeft u belangstelling, reageer dan via het contactformulier of stuur een e-mail naar mij op janine@bloemenschilderijen.nl, met de vermelding van het aantal kalenders en het adres.

Hieronder een paar voorbeelden van de kalender:

 

 


Het logo van Zig Websoftware